DAGELIJKS VASTGOEDONDERHOUD DOOR VAN DER SPELD BOUW

Voor diverse woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders voeren wij dagelijks onderhoud uit in woningen, en bedrijfspanden. Met een aantal opdrachtgevers hebben wij prestatiecontracten afgesloten, waarbij wij ook beheerstaken overnemen. Meer weten over onze onderhoudswerkzaamheden? Lees snel verder en neem contact op!

UW VASTGOED IN ONZE HANDEN

Van der Speld Bouw neemt de taak van onderhoudswerkzaamheden en beheer van u over. Ons team Beheer & Onderhoud verzorgt het dagelijkse- en mutatieonderhoud voor onder andere woningcorporaties en vastgoedbeheerders. Dit doen wij met name in de Randstad, zodat wij zeker weten dat we vanuit ons bedrijf in Gouda binnen een uur bij u kunnen zijn.

We voeren de meeste onderhoudswerkzaamheden zelf uit. Onze servicebussen zijn hiervoor optimaal ingericht, zodat we de werkzaamheden in bijna alle gevallen in één keer kunnen afronden. Dat is de service van Van der Speld Bouw: we doen er alles aan om u snel van dienst te kunnen zijn én daarbij kwaliteit te leveren.

We werken met onderhouds- en servicecontracten. Daarbij kunnen we ook het beheer (gedeeltelijk) overnemen. In samenspraak met u gaan we kijken naar de mogelijkheden en wat we voor u en uw vastgoed kunnen betekenen.

NEEM CONTACT OP

HET HELE PAKKET

Wij leveren een totaalpakket aan service. Dat houdt in dat we ook een 24/7 storingsdienst hebben, sleutelservice en specialisten zijn op het gebied van hang- en sluitwerk.
Wij verzorgen onderhoud voor:

  • woningcorporaties: we kunnen voor u onderhoud op verschillende manieren uitvoeren. We zijn flexibel en passen ons aan uw vraag aan.
  • vastgoedbeheerders: we onderhouden en verbouwen het vastgoed dat u in beheer heeft. Dit zijn onder andere kantoorgebouwen, winkels en woningen.
  • bedrijven/instellingen: we onderhouden en verbouwen bedrijfsgebouwen, kantoren, zorginstellingen en gemeentelijk vastgoed met een (semi) publieke functie.
  • particulieren: ook als particulier helpen we u graag. Wilt u een nieuwbouw woning of een bestaande woning verbouwen? Daarbij geven we u ook graag advies over duurzame energetische maatregelen in uw woning en voeren deze ook uit.
telefoniste, van der speld